• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Pochopení hmotnosti kol

Závaží kol jsou strategicky umístěna na ráfku kol vozidla, aby vyvážila nedokonalosti, které se přirozeně vyskytují při montáži pneumatiky a kola. Tyto nedokonalosti mohou zahrnovat odchylky v hmotnosti pneumatiky, nerovnoměrné opotřebení běhounu nebo lehké výrobní nesrovnalosti. Vyrovnáním těchto nevyvážeností pomáhají závaží kol eliminovat vibrace a zajišťují, že pneumatika udržuje konzistentní kontakt s povrchem vozovky.

Lichoběžníková závaží na kola

Nyní představujeme novinkunalepit na závaží kol---- Trapézová závaží na kola. Jde o nový tvar závaží kol oproti tradičnímuzávaží ocelových kol. Dostáváme pozitivní zpětnou vazbu z trhu. Ať už jste profesionální automobilový technik nebo automobilový nadšenec, naše trapézová závaží na kola jsou ideální volbou pro dosažení optimálního vyvážení kol a výkonu. Důvěřujte kvalitě a spolehlivosti našich závaží kol, abyste zlepšili váš zážitek z jízdy a udrželi vaše vozidlo v hladkém chodu po mnoho kilometrů.

1720752577118
1720752592358
1720752610253

Nášzávaží lichoběžníkových koljsou k dispozici v řadě velikostí a hmotností, aby vyhovovaly různým typům a velikostem kol. Ať už máte standardní ocelová kola nebo litá kola, naše závaží na kola Trapezium poskytují všestranné a efektivní řešení pro dosažení ideální rovnováhy. Díky přesným měřením hmotnosti se můžete spolehnout, že vaše kola budou fungovat optimálně a zlepší celkovou ovladatelnost a výkon vozidla.

1720752810468

Instalace našich trapézových závaží na kola je přímočarý proces, takže je vhodný jak pro profesionální mechaniky, tak pro kutily. S jejich uživatelsky přívětivým designem můžete dosáhnout přesného vyvážení kol rychle a efektivně, což ušetří čas a námahu při údržbě a výměně pneumatik.

Vlastnosti produktu trapézových závaží na kola

Bezolovnatá adhezivní závaží na kola

Lichoběžníkový design umožňuje snadnější přizpůsobení tvaru kola při instalaci

Čtyřsezónní páska umožňuje dokonalé přilepení

Silná odolnost proti korozi

Nízkoprofilový segment

Závěr

Ať už jste profesionální automobilový technik nebo automobilový nadšenec, naše trapézová závaží na kola jsou ideální volbou pro dosažení optimálního vyvážení kol a výkonu. Důvěřujte kvalitě a spolehlivosti našich závaží kol, abyste zlepšili váš zážitek z jízdy a udrželi vaše vozidlo v hladkém chodu po mnoho kilometrů.


Čas odeslání: 12. července 2024